Åsljunga Mekaniska Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall idka tillverkning och försäljning av mekaniska produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Åsljunga Mekaniska Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Örkelljunga så är Åsljunga Mekaniska Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Örkelljunga arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Örkelljunga och i Skåne län. Redan 1987-03-17 så skapades Åsljunga Mekaniska Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Åsljunga Mekaniska Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Åsljunga Mekaniska Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556292-6575 är organisationsnummret för företaget som finns i Örkelljunga.

Just nu är Åsljunga Mekaniska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Åsljunga Mekaniska Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0435-460640 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Åsljunga Mekaniska Aktiebolag är Nilsson, Björn Krister som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anna Pethra Louise som är född 1967 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .