J G Antik Aktiebolag

Skåne län

Information

556289-0342 är organisationsnummer för verksamheten J G Antik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J G Antik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örkelljunga som är den kommunen som J G Antik Aktiebolag finns i.

J G Antik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-01-09 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för J G Antik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

J G Antik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Örkelljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för J G Antik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med J G Antik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0435-53560 eller genom brev på följande adress:
Sånnetorp 9008, 286 91, Örkelljunga

Bolaget skall bedriva handel med antika och begagnade möbler samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med J G Antik Aktiebolag och det är Andersson, John Börje som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gunilla Helena som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lissinger, Karl Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, Jacobson, Björn Bruno som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,