Eliassons VVS Service i Örkelljunga Aktiebolag

Skåne län

Information

Eliassons VVS Service i Örkelljunga Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Eliassons VVS Service i Örkelljunga Aktiebolag finns. I Örkelljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Eliassons VVS Service i Örkelljunga Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Eliassons VVS Service i Örkelljunga Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Eliassons VVS Service i Örkelljunga Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Eliassons VVS Service i Örkelljunga Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Boalt 1408, 286 92, Örkelljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-81083.

Örkelljunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Eliassons VVS Service i Örkelljunga Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Eliassons VVS Service i Örkelljunga Aktiebolag har idag 556279-6366 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Eliassons VVS Service i Örkelljunga Aktiebolag

Bolaget skall driva VVS-installationer, försäljning av VVS-produkter, äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Eliassons VVS Service i Örkelljunga Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eliasson, Mats Thomas som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eliasson, Greta Birgit som är född 1925 och har titeln Suppleant, Berg Johansson, Mari Charlott som är född 1958 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .