Stigs TV och Video Aktiebolag

Skåne län

Information

Stigs TV och Video Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Stigs TV och Video Aktiebolag finns. I Örkelljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stigs TV och Video Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Stigs TV och Video Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Stigs TV och Video Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Stigs TV och Video Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stockholmsv. 3, 286 31, Örkelljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-50105.

Örkelljunga arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Stigs TV och Video Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Stigs TV och Video Aktiebolag har idag 556275-7095 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Stigs TV och Video Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med och reparation av musikinstrument, radio och TV samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Stigs TV och Video Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Stig Arne som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Gerd Marianne som är född 1952 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .