Krister Svenssons Handelsfirma Aktiebolag

Skåne län

Information

Krister Svenssons Handelsfirma Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Krister Svenssons Handelsfirma Aktiebolag finns. I Örkelljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Krister Svenssons Handelsfirma Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Krister Svenssons Handelsfirma Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Krister Svenssons Handelsfirma Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Krister Svenssons Handelsfirma Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Forellstigen 10, 286 35, Örkelljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0433-10081.

Örkelljunga arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Krister Svenssons Handelsfirma Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Krister Svenssons Handelsfirma Aktiebolag har idag 556270-6209 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Krister Svenssons Handelsfirma Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med kontors- och inredningsinventarier, tillverkning och service tillika, samt reparation, förvaltning och försäljning av fast egendom och värdepapper inom och utom landet, samt därmed förenlig verksamhet.

I Krister Svenssons Handelsfirma Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Krister Abdon som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Inger Birgitta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .