Aktiebolaget Sven Svenssons Korg & Hemslöjd

Skåne län

Information

Aktiebolaget Sven Svenssons Korg & Hemslöjd hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Aktiebolaget Sven Svenssons Korg & Hemslöjd finns. I Örkelljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Sven Svenssons Korg & Hemslöjd tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Aktiebolaget Sven Svenssons Korg & Hemslöjd har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Sven Svenssons Korg & Hemslöjd så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Örkelljunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Aktiebolaget Sven Svenssons Korg & Hemslöjd Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Sven Svenssons Korg & Hemslöjd har idag 556268-8894 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Sven Svenssons Korg & Hemslöjd

Bolaget ska bedriva handel med krukor, korgar mfl varor i trädgårdsmästeri- och blomsterbranschen, förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Sven Svenssons Korg & Hemslöjd så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holmgren, Carl Magnus Albert Thomas som är född 1948 och har titeln VD, Holmgren, Carl Magnus Albert Thomas som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlson, Ulf Ingemar som är född 1946 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Malm, Jan Olof som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .