LECO Entreprenad Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva skogsentreprenadverksamhet, handel med skogsråvaror samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LECO Entreprenad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Örkelljunga så är LECO Entreprenad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Örkelljunga arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Örkelljunga och i Skåne län. Redan 1985-12-05 så skapades LECO Entreprenad Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel LECO Entreprenad Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

LECO Entreprenad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556266-0695 är organisationsnummret för företaget som finns i Örkelljunga.

Just nu är LECO Entreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med LECO Entreprenad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0433-30474 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom LECO Entreprenad Aktiebolag är Fredriksson, Leif Martin Robert som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Per Anders Göran som är född 1964 och har titeln Suppleant, Hoffert, Eve Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, Lennartsson, Hans Börje som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Areko Revision AB som är född och har titeln Revisor.