Per-Gunnar Häggström Elservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Per-Gunnar Häggström Elservice Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Per-Gunnar Häggström Elservice Aktiebolag finns. I Örkelljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Per-Gunnar Häggström Elservice Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Per-Gunnar Häggström Elservice Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Per-Gunnar Häggström Elservice Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Magasinsg. 7B, 791 37, Falun men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-460737.

Örkelljunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Per-Gunnar Häggström Elservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Per-Gunnar Häggström Elservice Aktiebolag har idag 556262-9104 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Dahle, Inger Margareta -Jakobsson, Helena Margareta -Jonasson Otterskog, Ulla Helena är den som för stunden ansvarar för Per-Gunnar Häggström Elservice Aktiebolag

Bolaget skall bedriva installations- och konsultverksamhet inom elbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Per-Gunnar Häggström Elservice Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jakobsson, Helena Margareta som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Jonasson Otterskog, Ulla Helena som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknare, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .