Christers Holding Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrningsverksamhet och handel med maskiner, inventarier och annan utrustning för tivolin och liknande nöjesanläggningar jämte därmed förenlig verksamhet samt fastighets- och kapitalförvaltning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Christers Holding Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Örkelljunga så är Christers Holding Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Örkelljunga arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Örkelljunga och i Skåne län. Redan 1985-06-26 så skapades Christers Holding Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556262-5243 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Örkelljunga.

Just nu är Christers Holding Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Christers Holding Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0435-53451 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Christers Holding Aktiebolag är Svensson, Stig Elof Christer som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Anne-Marie som är född 1944 och har titeln Suppleant, Jägenstedt, Kurt Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Råd i Hässleholm Revisions Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .