Lindgrens Vapenaffär Aktiebolag

Skåne län

Information

556252-9874 är organisationsnummer för verksamheten Lindgrens Vapenaffär Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lindgrens Vapenaffär Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örkelljunga som är den kommunen som Lindgrens Vapenaffär Aktiebolag finns i.

Lindgrens Vapenaffär Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-01-17 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lindgrens Vapenaffär Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Lindgrens Vapenaffär Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Örkelljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lindgrens Vapenaffär Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Kerstin Ingmarie -Sandberg, Sven-Olof Jörgen

Vill ni komma i kontakt med Lindgrens Vapenaffär Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0435-52535 eller genom brev på följande adress:
V. Spång 501, 286 92, Örkelljunga

Bolaget skall bedriva handel med vapen och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lindgrens Vapenaffär Aktiebolag och det är Sandberg, Sven-Olof Jörgen som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Kerstin Ingmarie som är född 1954 och har titeln Suppleant, Otto, Hans Peter Wilhelm som är född 1959 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,