Aktiebolaget Fagerhults Svinstall

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örkelljunga och Aktiebolaget Fagerhults Svinstall är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget Fagerhults Svinstall är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Fagerhults Svinstall är att Bolaget är inaktivt.

Aktiebolaget Fagerhults Svinstall är ett Aktiebolag och skapades 1984-06-13. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget Fagerhults Svinstall ska trivas.

I Örkelljunga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uppfödning och försäljning av slaktsvin, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Fagerhults Svinstall inte är momsregistrerat.

Idag är Aktiebolaget Fagerhults Svinstall Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Fagerhults Svinstall så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-50272.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Fagerhults Svinstall är Johansson, Bengt Rune som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ingrid Eva-Karin som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ragnarsson, Åsa Marie som är född 1967 och har titeln Revisor, Petersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Fagerhults Svinstall har 556245-9437 som sitt organisationsnummer.