Lack och Färg Harald Jansson Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall idka tillverkning och handel med färg- och lackprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lack och Färg Harald Jansson Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Örkelljunga så är Lack och Färg Harald Jansson Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Örkelljunga arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Örkelljunga och i Skåne län. Redan 1984-07-18 så skapades Lack och Färg Harald Jansson Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Lack och Färg Harald Jansson Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Lack och Färg Harald Jansson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556245-3000 är organisationsnummret för företaget som finns i Örkelljunga.

Just nu är Lack och Färg Harald Jansson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Lack och Färg Harald Jansson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0435-460170 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lack och Färg Harald Jansson Aktiebolag är Alsonius, Leif Bo Werner som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson Alsonius, Åsa Lillemor som är född 1947 och har titeln Suppleant, Persson, Nils Erik som är född 1934 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .