Brafab Production AB

Skåne län

Information

Brafab Production AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Brafab Production AB finns. I Örkelljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Brafab Production AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Brafab Production AB har haft sedan 1994-01-01. Brafab Production AB har funnits sedan och 1983-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Brafab Production AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hammarsmedsg. 10, 286 32, Örkelljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0435-51594.

Örkelljunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Brafab Production AB Privat, ej börsnoterat.

Brafab Production AB har idag 556221-2950 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Giertz, Thomas är den som för stunden ansvarar för Brafab Production AB

Bolaget skall bedriva snickerifabrik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Brafab Production AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Giertz, Thomas som är född 1962 och har titeln VD, Giertz, Thomas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Brorsson, Rolf Inge Sivald som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Lars Göran Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulson, Hans Erik Joakim som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.