Nilssons Elektriska i Åsljunga Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örkelljunga och Nilssons Elektriska i Åsljunga Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Nilssons Elektriska i Åsljunga Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Nilssons Elektriska i Åsljunga Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Nilssons Elektriska i Åsljunga Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1982-07-05. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Nilssons Elektriska i Åsljunga Aktiebolag ska trivas.

Nilssons Elektriska i Åsljunga Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Örkelljunga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva elektrisk installationsrörelse, handel med elektriskt material samt äga och förvalta värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nilssons Elektriska i Åsljunga Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är Nilssons Elektriska i Åsljunga Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med Nilssons Elektriska i Åsljunga Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-460089.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Nilssons Elektriska i Åsljunga Aktiebolag är Nilsson, Carl Gustaf Christer som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Gert Tore som är född 1939 och har titeln Suppleant, Yngve Lindells Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Hjertqvist, Maria Helena som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Nilssons Elektriska i Åsljunga Aktiebolag har 556218-5727 som sitt organisationsnummer.