Örkelljunga Kommunfastigheter AB

Skåne län

Information

556218-2732 är organisationsnummer för verksamheten Örkelljunga Kommunfastigheter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Örkelljunga Kommunfastigheter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örkelljunga som är den kommunen som Örkelljunga Kommunfastigheter AB finns i.

Örkelljunga Kommunfastigheter AB har varit registrerat sedan 1982-06-21 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Örkelljunga Kommunfastigheter AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-17.

Örkelljunga Kommunfastigheter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Örkelljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Örkelljunga Kommunfastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas var för sig av -Persson, Eva Kristina -Soutine, Anna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Örkelljunga Kommunfastigheter AB så kan ni göra det på telefon genom 0435-55000 eller genom brev på följande adress:
Biblioteksg. 10, 286 34, Örkelljunga

Bolaget skall äga, hyra och förvalta fastigheter samt hyra ut bostäder och lokaler och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Örkelljunga Kommunfastigheter AB och det är Persson, Eva Kristina som är född 1952 och har titeln Extern firmatecknare, Soutine, Anna som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Jakobsson, Stefan Patrik som är född 1968 och har titeln Extern VD, Nilsson, Per Uno som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Janne Ivan Martin som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Jan Bertil Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamotWallén, Göran Tobias som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Yngvesson, Torgny Stefan Herbert som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjertner, Nils Olof Thomas som är född 1955 och har titeln SuppleantEngström, Clas Bertil som är född 1950 och har titeln SuppleantJohansson, Karl Gösta Ingemar som är född 1937 och har titeln SuppleantPull, Jan Sulev som är född 1958 och har titeln SuppleantZorec, Björn Robert som är född 1973 och har titeln SuppleantTroedsson, Martin Hugo som är född 1976 och har titeln RevisorNilsson, Marie Helene som är född 1967 och har titeln RevisorssuppleantJansson, Ingela Elisabeth som är född 1983 och har titeln LekmannarevisorArvidsson Artman, Lena Gunvor Agneta som är född 1955 och har titeln LekmannarevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorFöretagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor