A.P. Fastighetsservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsskötsel och byggnadsverksamhet , ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för A.P. Fastighetsservice Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Örkelljunga så är A.P. Fastighetsservice Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Örkelljunga arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Örkelljunga och i Skåne län. Redan 1981-12-22 så skapades A.P. Fastighetsservice Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel A.P. Fastighetsservice Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

A.P. Fastighetsservice Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556214-1712 är organisationsnummret för företaget som finns i Örkelljunga.

Just nu är A.P. Fastighetsservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med A.P. Fastighetsservice Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 042-133723 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom A.P. Fastighetsservice Aktiebolag är Andersson, Rolf Inge Krister som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Laila Anette som är född 1946 och har titeln Suppleant, Asplund, Jan Gunnar Christer som är född 1960 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Syd AB som är född och har titeln Revisor, .