Solhaga Vårdhem Aktiebolag

Skåne län

Information

Solhaga Vårdhem Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Solhaga Vårdhem Aktiebolag finns. I Örkelljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Solhaga Vårdhem Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Solhaga Vårdhem Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Solhaga Vårdhem Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Solhaga Vårdhem Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vinkelg. 3, 280 40, Skånes Fagerhult men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0433-30471.

Örkelljunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Solhaga Vårdhem Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Solhaga Vårdhem Aktiebolag har idag 556194-3951 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Solhaga Vårdhem Aktiebolag

Bolaget skall bedriva vårdhems- och sjukhemsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Solhaga Vårdhem Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Martinsson, Ingrid Marie-Christine som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Annette Eva Marie som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Christer Nils Staffan som är född 1952 och har titeln Suppleant, Olsson, Bo Göran som är född 1960 och har titeln Suppleant, Wiberg, Carl Bertil Magnus som är född 1961 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.