Skånefågels Fjäderfäslakteri Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Skånefågels Fjäderfäslakteri Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Örkelljunga här finns det många olika Aktiebolag. Skånefågels Fjäderfäslakteri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Örkelljunga jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Skånefågels Fjäderfäslakteri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556192-7681.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0435-460485 alternativt besöka eller skicka post till Skånefågels Fjäderfäslakteri Aktiebolag på följande adress Sjökaptensv. 3, 286 72, Åsljunga.

Skånefågels Fjäderfäslakteri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Skånefågels Fjäderfäslakteri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Johansson, Siv Ingegerd som är född 1948 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utöva fjäderfähantering ävensom idka därmed förenlig verksamhet.