Örkelljunga Golv Aktiebolag

Skåne län

Information

Örkelljunga Golv Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Örkelljunga Golv Aktiebolag finns. I Örkelljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Örkelljunga Golv Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Örkelljunga Golv Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Örkelljunga Golv Aktiebolag har funnits sedan och 1973-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Örkelljunga Golv Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hammarsmedsg. 7, 286 32, Örkelljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0435-52250.

Örkelljunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Örkelljunga Golv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Örkelljunga Golv Aktiebolag har idag 556181-3147 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Örkelljunga Golv Aktiebolag

Bolaget skall driva försäljning alltslags golvmateriel såsom heltäckningsmattor, linolium, parkettgolv samt utföra omklädsel och försäljning av möbeltyger, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Örkelljunga Golv Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Paulsson, Karl Arne Staffan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulsson, Karl Erik som är född 1936 och har titeln Suppleant, Henningsson, Rolf Anders som är född 1960 och har titeln Revisor, HABA Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .