Ekets Mekaniska Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva mekanisk verkstadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ekets Mekaniska Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Örkelljunga så är Ekets Mekaniska Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Örkelljunga arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Örkelljunga och i Skåne län. Redan 1972-10-09 så skapades Ekets Mekaniska Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Ekets Mekaniska Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ekets Mekaniska Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1977-01-01

556170-3371 är organisationsnummret för företaget som finns i Örkelljunga.

Just nu är Ekets Mekaniska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ekets Mekaniska Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0435-57000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Per Anders -Josefsson, Anders Lennart -Rozijan, Josip

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ekets Mekaniska Aktiebolag är Rozijan, Josip som är född 1943 och har titeln Extern firmatecknare, Josefsson, Anders Lennart som är född 1964 och har titeln VD, Johansson, Per Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Anders Lennart som är född 1964 och har titeln Suppleant, Andersson, Jarl Erik Stefan som är född 1950 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.