Flyman Ekonomi AB

Skåne län

Information

Flyman Ekonomi AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Flyman Ekonomi AB finns. I Örkelljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Flyman Ekonomi AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Flyman Ekonomi AB har haft sedan 1994-01-01. Flyman Ekonomi AB har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Flyman Ekonomi AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Långskeppsg. 1, 262 71, Ängelholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8684561.

Örkelljunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Flyman Ekonomi AB Privat, ej börsnoterat.

Flyman Ekonomi AB har idag 556168-2583 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Flyman Ekonomi AB

Bolaget skall bedriva redovisningsbyrå samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Flyman Ekonomi AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Flyman, Bengt Anders som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Flyman, Eva-Lena som är född 1965 och har titeln Suppleant, Axelsson, Bo Thomas som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .