Brea Bil AB

Skåne län

Information

556148-3461 är organisationsnummer för bolaget Brea Bil AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brea Bil AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örkelljunga som är den kommunen som Brea Bil AB finns i.

Brea Bil AB har varit registrerat sedan 1971-06-28 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Brea Bil AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1972-01-01.

Brea Bil AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Brea Bil AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Brea Bil AB så kan ni göra det på telefon genom 0435-81011 eller genom brev på följande adress:
Tockarp 505, 286 92, Örkelljunga

Bolaget skall driva bilreparationsverkstad med försäljning av bilar och drivmedel.

Det finns olika personer som har en koppling med Brea Bil AB och det är Bengtsson, Alve Roger Lennart som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Bror Conny som är född 1974 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,