Gösta Isacssons Begravningsbyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

Gösta Isacssons Begravningsbyrå Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Örkelljunga. Det är nämligen den kommunen som Gösta Isacssons Begravningsbyrå Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gösta Isacssons Begravningsbyrå Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Gösta Isacssons Begravningsbyrå Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1971-06-02. Men sedan 1974-01-01 så har Gösta Isacssons Begravningsbyrå Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Skogav. 6, 286 31, Örkelljunga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gösta Isacssons Begravningsbyrå Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-50247.

Örkelljunga arbetar för att bolag som Gösta Isacssons Begravningsbyrå Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gösta Isacssons Begravningsbyrå Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall driva begravningsbyrå jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gösta Isacssons Begravningsbyrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Olin, Ingemo Marita -Olin, Karl Axel.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gösta Isacssons Begravningsbyrå Aktiebolag och det är följande personer, Olin, Karl Axel som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Olin, Ingemo Marita som är född 1946 och har titeln Suppleant, Wiberg, Carl Bertil Magnus som är född 1961 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gösta Isacssons Begravningsbyrå Aktiebolag är 556147-4817.