Synvårdspraktiken i Örkelljunga Aktiebolag

Skåne län

Information

Synvårdspraktiken i Örkelljunga Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Synvårdspraktiken i Örkelljunga Aktiebolag finns. I Örkelljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Synvårdspraktiken i Örkelljunga Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Synvårdspraktiken i Örkelljunga Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Synvårdspraktiken i Örkelljunga Aktiebolag har funnits sedan och 1971-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Synvårdspraktiken i Örkelljunga Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 15, 286 37, Örkelljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-51470.

Örkelljunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Synvårdspraktiken i Örkelljunga Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Synvårdspraktiken i Örkelljunga Aktiebolag har idag 556143-4563 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Synvårdspraktiken i Örkelljunga Aktiebolag

Bolagets verksamhet är driva försäljning och utföra reparationer av optiska artiklar och därmed förenlig verksamhet.

I Synvårdspraktiken i Örkelljunga Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Evenstedt, Ulla Kristina som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Bohnstedt, Claes Fredrik som är född 1944 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .