Åsbo-Hus Aktiebolag

Skåne län

Information

556123-4070 är organisationsnummer för företaget Åsbo-Hus Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åsbo-Hus Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örkelljunga som är den kommunen som Åsbo-Hus Aktiebolag finns i.

Åsbo-Hus Aktiebolag har varit registrerat sedan 1969-02-11 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åsbo-Hus Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1971-01-01.

Åsbo-Hus Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Åsbo-Hus Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Åsbo-Hus Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0435-50260 eller genom brev på följande adress:
Industrig. 22, 286 36, Örkelljunga

Bolaget skall tillverka hus på fabrik, idka byggnadsverksamhet samt driva handel med byggnadsmaterial samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Åsbo-Hus Aktiebolag och det är Olsson, Mats Ingvar som är född 1958 och har titeln VD, Olsson, Mats Ingvar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Bo Patrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Jan Olov som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor