boon-line AB

Skåne län

Information

556121-9303 är organisationsnummer för företaget boon-line AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som boon-line AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örkelljunga som är den kommunen som boon-line AB finns i.

boon-line AB har varit registrerat sedan 1968-12-18 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för boon-line AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

boon-line AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för boon-line AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med boon-line AB så kan ni göra det på telefon genom 036-43137 eller genom brev på följande adress:
Baskarp, 566 92, Habo

Bolaget skall bedriva försäljning av inredning och inredningsdetaljer, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med boon-line AB och det är Turesson Moquist, Yvonne Eva C som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Stamborg, Leif Göran Tore som är född 1965 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Hall, Anders Bernt-Mauritz som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor,