Nolato Lövepac AB

Skåne län

Information

Nolato Lövepac AB är en verksamhet som finns i Örkelljunga. I Nolato Lövepac AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åkerblom, Sven Peter Roland som är född 1966 och har titeln VD, Åkerblom, Sven Peter Roland som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Porat, Hans Anders Sten som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmström, Per-Ola Gunnar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Alm Andersson, Camilla Iréne som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Nolato Lövepac AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Nolato Lövepac AB på telefon 0433-32300.

Bolaget skall bedriva handel med packningar av gummi och plast och andra tunna material, förvalta fast och lös egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nolato Lövepac AB av bolagstypen Aktiebolag.

Nolato Lövepac AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Örkelljunga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Nolato Lövepac AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Nolato Lövepac AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nolato Lövepac AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Nolato Lövepac AB har 556120-6052 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.