SAXHOLMEN Aktiebolag

Skåne län

Information

SAXHOLMEN Aktiebolag är ett bolag som finns i Örkelljunga. I SAXHOLMEN Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kristiansson, Bo Helge Örjan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kristiansson, Annika Birgitta K M som är född 1968 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med SAXHOLMEN Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå SAXHOLMEN Aktiebolag på telefon 0435-80251.

Bolaget ska tillverka och försälja möbler och därmed förenlig verksamhet.

Idag är SAXHOLMEN Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

SAXHOLMEN Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Örkelljunga arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

SAXHOLMEN Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och SAXHOLMEN Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SAXHOLMEN Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant.

SAXHOLMEN Aktiebolag har 556113-6598 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.