Haldex Hydraulics Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och handel med produkter inom området kraftöverföring företrädesvis inom hydraulik ävensom konsult- och leasingverksamhet i anslutning härtill.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Haldex Hydraulics Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Örkelljunga så är Haldex Hydraulics Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Örkelljunga arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Örkelljunga och i Skåne län. Redan 1966-09-29 så skapades Haldex Hydraulics Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Haldex Hydraulics Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Haldex Hydraulics Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556105-8941 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Örkelljunga.

Just nu är Haldex Hydraulics Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Haldex Hydraulics Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0433-32400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Attwood, Michael Peter -Ericson, Per Eric Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Haldex Hydraulics Aktiebolag är Attwood, Michael Peter som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Attwood, Michael Peter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nelson, Brian Allan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Ericson, Per Eric som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Weber, Lars som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorStenudd, Monica Liselott som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .