Peab Transport & Maskin Aktiebolag

Skåne län

Information

Peab Transport & Maskin Aktiebolag är en verksamhet som finns i Örkelljunga. I Peab Transport & Maskin Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ek, Inga Margareta som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Göransson, Jesper som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Malmgren, Karin Maria som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Swensson, Per Henrik Torsten som är född 1956 och har titeln Extern firmatecknare, Paulsson, Jan Roland som är född 1941 och har titeln VD, Paulsson, Jan Roland som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamotWinkvist, Niclas Tom som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Ulf Harald som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln RevisorSvensson, Alf Sven Wilhelm som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Peab Transport & Maskin Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Peab Transport & Maskin Aktiebolag på telefon 0435-50925.

Bolaget skall bedriva verkstadsrörelse för reparation av lastbilar och entreprenadmaskiner, samt handel med och förvaltning av fast och lös egendom såsom fastigheter, andelar och övriga värdepapper, samt i övrigt bedriva med dessa rörelsegrenar förenlig verksamhet.

Idag är Peab Transport & Maskin Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Peab Transport & Maskin Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Örkelljunga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Peab Transport & Maskin Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Peab Transport & Maskin Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1976-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Peab Transport & Maskin Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Nilsson, Ulf Harald -Paulsson, Jan Roland i förening med en av -Göransson, Jesper -Malmgren, Karin Maria -Winkvist, Niclas Tom Firman tecknas två i förening av -Ek, Inga Margareta -Göransson, Jesper -Malmgren, Karin Maria -Winkvist, Niclas Tom Firman tecknas av -Swensson, Per Henrik Torsten i förening med en av -Göransson, Jesper -Malmgren, Karin Maria -Winkvist, Niclas Tom Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Peab Transport & Maskin Aktiebolag har 556097-9493 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.