Konstruktions-Bakelit Aktiebolag

Skåne län

Information

Konstruktions-Bakelit Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Örkelljunga. Det är nämligen den kommunen som Konstruktions-Bakelit Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Konstruktions-Bakelit Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Konstruktions-Bakelit Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1962-01-22. Men sedan 1980-01-01 så har Konstruktions-Bakelit Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Industrig. 4, 286 36, Örkelljunga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Konstruktions-Bakelit Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-56000.

Örkelljunga arbetar för att verksamheter som Konstruktions-Bakelit Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Konstruktions-Bakelit Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall utveckla, tillverka och sälja komponent- och systemlösningar som i huvudsak baserar sig på avancerad plastbearbetning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Konstruktions-Bakelit Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersson, Ulf Toni Stefan.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Konstruktions-Bakelit Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Ulf Toni Stefan som är född 1964 och har titeln VD, Törnqvist, Anders Ronnie som är född 1971 och har titeln Extern vice VD, Andersson, Ulf Toni Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Gustav Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekdahl, Lennart Mikael som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Inga Majken som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant.Nyberg, Mats Bertil Olof som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Mårtensson, Carita Susanne som är född 1972 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Turesson, Lars Ove Tommy som är född 1950 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant.Matson, Bo Martin som är född 1952 och har titeln Revisor.Östberg, Birgit Ros-Marie som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant.SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Konstruktions-Bakelit Aktiebolag är 556081-6653.