Aktiebolaget Irja Livs (Ica Nära)

Skåne län

Information

Aktiebolaget Irja Livs (Ica Nära) är ett av många verksamheter som finns i Örkelljunga. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Irja Livs (Ica Nära) finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aktiebolaget Irja Livs (Ica Nära) är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Irja Livs (Ica Nära) som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1961-12-18. Men sedan 1980-01-01 så har Aktiebolaget Irja Livs (Ica Nära) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hasselliden 1, 286 36, Örkelljunga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Irja Livs (Ica Nära) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-50535.

Örkelljunga arbetar för att verksamheter som Aktiebolaget Irja Livs (Ica Nära) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Irja Livs (Ica Nära). Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall som medlem i ICA förbundet bedriva handel med livsmedel inom dagligvarubranschen och annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Irja Livs (Ica Nära) är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Irja Livs (Ica Nära) och det är följande personer, Brorsson, Lottie Irja Louise som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Brorsson, Hans Bertil som är född 1954 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Irja Livs (Ica Nära) är 556081-1001.