Paul Perssons Eftr. Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örkelljunga och Paul Perssons Eftr. Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Paul Perssons Eftr. Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Paul Perssons Eftr. Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Paul Perssons Eftr. Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1960-12-20. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Paul Perssons Eftr. Aktiebolag ska trivas.

I Örkelljunga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva handel med konfektions- och modevaror samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Paul Perssons Eftr. Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Paul Perssons Eftr. Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med Paul Perssons Eftr. Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-50038.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Paul Perssons Eftr. Aktiebolag är Toft, Torsten Boris som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Toft, Björn Markus som är född 1975 och har titeln Suppleant, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Paul Perssons Eftr. Aktiebolag har 556075-7519 som sitt organisationsnummer.