Håleryd Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva skogsbruk, jordbruk med animalieproduktion stuteriverksamhet, transport av bulkfoder samt försäljning av bergtäcktsmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Håleryd Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Örkelljunga så är Håleryd Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Örkelljunga arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Örkelljunga och i Skåne län. Redan 1957-11-04 så skapades Håleryd Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Håleryd Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Håleryd Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1971-01-01

556065-6638 är organisationsnummret för bolaget som finns i Örkelljunga.

Just nu är Håleryd Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Håleryd Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0435-52380 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Håleryd Aktiebolag är Hugoson, Mats Olof som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hugoson, Hans Olof Hubert som är född 1923 och har titeln Suppleant, Petersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisor, Ragnarsson, Åsa Marie som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .