Örkelljunga Järnhandel Aktiebolag

Skåne län

Information

556065-3718 är organisationsnummer för verksamheten Örkelljunga Järnhandel Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Örkelljunga Järnhandel Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örkelljunga som är den kommunen som Örkelljunga Järnhandel Aktiebolag finns i.

Örkelljunga Järnhandel Aktiebolag har varit registrerat sedan 1957-09-10 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Örkelljunga Järnhandel Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Örkelljunga Järnhandel Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Örkelljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Örkelljunga Järnhandel Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Örkelljunga Järnhandel Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0431-449331 eller genom brev på följande adress:
Björn Järnsidas Gränd 11, 224 77, Lund

Bolaget skall idka handel med järnvaror och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Örkelljunga Järnhandel Aktiebolag och det är Eliasson, Bo Thomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Kenth Staffan som är född 1951 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,