AB Skånefågel

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är bedriva handel, produktion och försäljning av livsmedel inom främst kycklingområdet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AB Skånefågel vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Örkelljunga så är AB Skånefågel ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Örkelljunga arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Örkelljunga och i Skåne län. Redan 1951-11-21 så skapades AB Skånefågel och bolaget är har F-skattsedel AB Skånefågel har haft det sedan 1994-01-01.

AB Skånefågel är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556056-1457 är organisationsnummret för bolaget som finns i Örkelljunga.

Just nu är AB Skånefågel Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med AB Skånefågel så går det att nå dem via telefon på 0435-460053 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom AB Skånefågel är Hansson, Leif Gerry som är född 1952 och har titeln Extern VD, Hansen, Tom Kyvsgaard som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Henriksen, Jan Klarskov som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Littorin, Dag Göran som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Molested, Jens Fredrik som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor.