Asklunds Elektriska Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva installationsverksamhet och detaljhandel inom elbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Asklunds Elektriska Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Örkelljunga så är Asklunds Elektriska Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Örkelljunga arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Örkelljunga och i Skåne län. Redan 1946-05-31 så skapades Asklunds Elektriska Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Asklunds Elektriska Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Asklunds Elektriska Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556047-5641 är organisationsnummret för bolaget som finns i Örkelljunga.

Just nu är Asklunds Elektriska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Asklunds Elektriska Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0435-50062 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Marie Christina -Johansson, Mats Per-Ola -Johansson, Sven Arne

Följande personer är på något sätt aktiva inom Asklunds Elektriska Aktiebolag är Johansson, Sven Arne som är född 1941 och har titeln Extern firmatecknare, Johansson, Mats Per-Ola som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Marie Christina som är född 1970 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor, .