R.G.A. Bygg- och Fastighetsservice

Skåne län

Information

R.G.A. Bygg- och Fastighetsservice hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där R.G.A. Bygg- och Fastighetsservice finns. I Örkelljunga så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. R.G.A. Bygg- och Fastighetsservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket R.G.A. Bygg- och Fastighetsservice har haft sedan 2009-06-25. R.G.A. Bygg- och Fastighetsservice har funnits sedan och 2009-07-02 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till R.G.A. Bygg- och Fastighetsservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 010-6776908.

Örkelljunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

R.G.A. Bygg- och Fastighetsservice har idag 541202-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för R.G.A. Bygg- och Fastighetsservice

Byggnadsverksamhet samt köp och försäljning av fastigheter

I R.G.A. Bygg- och Fastighetsservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Rolf Georg Arne som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .