Kliniken för Fysioterapi, Leg Sjukgymnast L. Widner

Skåne län

Information

530220-XXXX är organisationsnummer för bolaget Kliniken för Fysioterapi, Leg Sjukgymnast L. Widner. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kliniken för Fysioterapi, Leg Sjukgymnast L. Widner är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Örkelljunga som är den kommunen som Kliniken för Fysioterapi, Leg Sjukgymnast L. Widner finns i.

Kliniken för Fysioterapi, Leg Sjukgymnast L. Widner har varit registrerat sedan 1997-10-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kliniken för Fysioterapi, Leg Sjukgymnast L. Widner så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Kliniken för Fysioterapi, Leg Sjukgymnast L. Widner är och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Kliniken för Fysioterapi, Leg Sjukgymnast L. Widner är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kliniken för Fysioterapi, Leg Sjukgymnast L. Widner så kan ni göra det på telefon genom 070-7193205 eller genom brev på följande adress:

Sjukgymnastik

Det finns olika personer som har en koppling med Kliniken för Fysioterapi, Leg Sjukgymnast L. Widner och det är Widner, Lena Susanne som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,