E.R. Horsecare - Dipl. hästmassör Eva Ringesten

Skåne län

Information

E.R. Horsecare - Dipl. hästmassör Eva Ringesten hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där E.R. Horsecare - Dipl. hästmassör Eva Ringesten finns. I Örkelljunga så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. E.R. Horsecare - Dipl. hästmassör Eva Ringesten tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket E.R. Horsecare - Dipl. hästmassör Eva Ringesten har haft sedan 2006-11-09. E.R. Horsecare - Dipl. hästmassör Eva Ringesten har funnits sedan och 2006-11-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till E.R. Horsecare - Dipl. hästmassör Eva Ringesten så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0435-460688.

Örkelljunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

E.R. Horsecare - Dipl. hästmassör Eva Ringesten har idag 520621-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för E.R. Horsecare - Dipl. hästmassör Eva Ringesten

Massage - friskvård hästar, ridinstruktioner, konsultverksamhet för hästhållning och ridanläggningar, handel med hästprodukter.

I E.R. Horsecare - Dipl. hästmassör Eva Ringesten så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ringesten, Eva Gunilla som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .