BAU-HOW AS filial, Norge

Skåne län

Information

BAU-HOW AS filial, Norge är ett företag som finns i Örkelljunga. I BAU-HOW AS filial, Norge finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åberg, Ulf Lennart som är född 1952 och har titeln VD, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Sassler, Tord Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med BAU-HOW AS filial, Norge så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå BAU-HOW AS filial, Norge på telefon 040-6366030.

Filialen ska marknadsföra, administrera, försälja och utveckla teknologi inom den globala byggbranschen samt bedriva verksamhet som står i ett naturligt sammanhang till detta.

Idag är BAU-HOW AS filial, Norge av bolagstypen Filial.

BAU-HOW AS filial, Norge är ett av många företag som finns i Skåne län och Örkelljunga arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

BAU-HOW AS filial, Norge innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-13 och BAU-HOW AS filial, Norge är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BAU-HOW AS filial, Norge så är det följande:
Filialens firma tecknas av verkställande direktören.

BAU-HOW AS filial, Norge har 516404-3878 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.