Hjalmarson Foto Eftr

Skåne län

Information

490522-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hjalmarson Foto Eftr. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hjalmarson Foto Eftr är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Örkelljunga som är den kommunen som Hjalmarson Foto Eftr finns i.

Hjalmarson Foto Eftr har varit registrerat sedan 2004-03-16 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-01-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hjalmarson Foto Eftr så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-01-22.

Hjalmarson Foto Eftr är och det finns flera verksamheter i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Hjalmarson Foto Eftr är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hjalmarson Foto Eftr så kan ni göra det på telefon genom 0435-50700 eller genom brev på följande adress:

Fotorörelse och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hjalmarson Foto Eftr och det är Pettersson, Kerstin Margareta som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,