LL Kvalitet & Miljö

Skåne län

Information

480606-XXXX är organisationsnummer för verksamheten LL Kvalitet & Miljö. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LL Kvalitet & Miljö är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Örkelljunga som är den kommunen som LL Kvalitet & Miljö finns i.

LL Kvalitet & Miljö har varit registrerat sedan 1994-03-07 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för LL Kvalitet & Miljö så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

LL Kvalitet & Miljö är och det finns flera verksamheter i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för LL Kvalitet & Miljö är följande:

Vill ni komma i kontakt med LL Kvalitet & Miljö så kan ni göra det på telefon genom 070-7830854 eller genom brev på följande adress:

Freelance och uppdragsverksamhet inom fotografering och journalistik samt konsultverksamhet inom arbetsmiljö och omgivningsmiljö

Det finns olika personer som har en koppling med LL Kvalitet & Miljö och det är Larsson, Lennart som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,