JL Bud & Service Örkelljunga

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Örkelljunga och JL Bud & Service Örkelljunga är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och JL Bud & Service Örkelljunga är ett av dem. Statusen för JL Bud & Service Örkelljunga är att Bolaget är aktivt.

JL Bud & Service Örkelljunga är ett Enskild firma och skapades 1996-06-12. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som JL Bud & Service Örkelljunga ska trivas.

JL Bud & Service Örkelljunga är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Örkelljunga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bud och transporter samt service till företag avseende gräsklippning, hjälp på lager, verkstadsarbete samt vaktmästeriarbete.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JL Bud & Service Örkelljunga är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är JL Bud & Service Örkelljunga och det finns flera verksamheter som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med JL Bud & Service Örkelljunga så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-53381.

.

De som är på något sätt har med JL Bud & Service Örkelljunga är Larsson, Jan-Inge Christer som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

JL Bud & Service Örkelljunga har 470925-XXXX som sitt organisationsnummer.