Värsjö Bygg & Renovering

Skåne län

Information

470211-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Värsjö Bygg & Renovering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Värsjö Bygg & Renovering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Örkelljunga som är den kommunen som Värsjö Bygg & Renovering finns i.

Värsjö Bygg & Renovering har varit registrerat sedan 2001-03-07 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Värsjö Bygg & Renovering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Värsjö Bygg & Renovering är och det finns flera verksamheter i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Värsjö Bygg & Renovering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Värsjö Bygg & Renovering så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet såsom om-, ny- eller tillbyggnader samt reparation och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Värsjö Bygg & Renovering och det är Olsson, Jan Bertil Christer som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,