Green Chair Power

Skåne län

Information

Green Chair Power hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Green Chair Power finns. I Örkelljunga så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Green Chair Power tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Green Chair Power har haft sedan 1999-01-01. Green Chair Power har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Green Chair Power så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0435-56139.

Örkelljunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Green Chair Power har idag 460624-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Green Chair Power

Tävlingsverksamhet med bilar, import, export och försäljning av bilar och bildelar, trimning och restaurang av bilar, konsult-, utbildnings-, rådgivnings- och promotionsverksamhet inom bil- branschen

I Green Chair Power så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brorsson, Tommy Kurt Levin som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .