EUROservice matspersson

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Örkelljunga och EUROservice matspersson är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och EUROservice matspersson är ett av dem. Statusen för EUROservice matspersson är att Bolaget är aktivt.

EUROservice matspersson är ett Enskild firma och skapades 2000-12-19. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där bolaget finns i jobbar för att bolag som EUROservice matspersson ska trivas.

EUROservice matspersson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13. I Örkelljunga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet gällande: Planering av program för studieresor i Europa. Planera och genomföra kurser och seminarier. Skapa möten mellan svenska småföretagare och EU företrädare på olika nivåer. Genomföra konfliktlösnings- och organisationsutvecklingsarbete. Genomföra elektronisk lansering av småföretag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EUROservice matspersson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13.

Idag är EUROservice matspersson och det finns flera bolag som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med EUROservice matspersson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-448050.

.

De som är på något sätt har med EUROservice matspersson är Persson, Mats Erling som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

EUROservice matspersson har 460531-XXXX som sitt organisationsnummer.