Fotkliniken Högelid

Skåne län

Information

451214-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Fotkliniken Högelid. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fotkliniken Högelid är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Örkelljunga som är den kommunen som Fotkliniken Högelid finns i.

Fotkliniken Högelid har varit registrerat sedan 1993-02-09 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fotkliniken Högelid så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Fotkliniken Högelid är och det finns flera verksamheter i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Fotkliniken Högelid är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fotkliniken Högelid så kan ni göra det på telefon genom 0435-51942 eller genom brev på följande adress:

Fotvård samt försäljning av fotvårdstillbehör, skor och strumpor

Det finns olika personer som har en koppling med Fotkliniken Högelid och det är Vingren, Eivor Rosita Ann-Kristin som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,