Active Promotion

Skåne län

Information

450320-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Active Promotion. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Active Promotion är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Örkelljunga som är den kommunen som Active Promotion finns i.

Active Promotion har varit registrerat sedan 1990-03-13 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Active Promotion så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-03.

Active Promotion är och det finns flera verksamheter i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Active Promotion är följande:

Vill ni komma i kontakt med Active Promotion så kan ni göra det på telefon genom 0435-50142 eller genom brev på följande adress:

Reklam- och marknadsföringsverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Active Promotion och det är Hammarstedt, Bengt Krister som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,