Ekonom Lennart Benjaminsson

Skåne län

Information

450114-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ekonom Lennart Benjaminsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekonom Lennart Benjaminsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Örkelljunga som är den kommunen som Ekonom Lennart Benjaminsson finns i.

Ekonom Lennart Benjaminsson har varit registrerat sedan 1990-04-27 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekonom Lennart Benjaminsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-29.

Ekonom Lennart Benjaminsson är och det finns flera verksamheter i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Ekonom Lennart Benjaminsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ekonom Lennart Benjaminsson så kan ni göra det på telefon genom 042-187020 eller genom brev på följande adress:

Brödhandel samt konditorivaruförsäljning

Det finns olika personer som har en koppling med Ekonom Lennart Benjaminsson och det är Benjaminsson, Kurt Lennart som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,